Selecteer een pagina

Werkwijze

CMS

Er zijn veel verschillende content management systemen, en iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Ik gebruik WordPress voor alle websites die ik maak.

Waarom WordPress?

Meer dan 27% van de websites draait op WordPress. Hiermee is WordPress het meest populaire content management systeem (CMS) ter wereld.

WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem. WordPress maakt het voor eindgebruikers mogelijk om eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens te kunnen publiceren. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Bovendien is WordPress gratis (open source). De functionaliteit kan met gratis of betaalde plugins worden uitgebreid.

 

DIVI

WordPress draait om het vinden van dat ene, unieke thema, dat perfect aansluit bij jouw wensen.  Heb je het thema uiteindelijk gevonden, dan is het niet altijd gemakkelijk om op een later moment aan te passen. Daarom gebruik ik Divi. Met Divi kan ik maken wat jij wil.

 Features van Divi

Divi is meer dan alleen een basic thema. Een website wordt gebouwd met de Divi Builder, waarmee geheel eigen layouts (in jouw favoriete kleurenpalet en met een keur aan mooie lettertypes) gemaakt kunnen worden voor een website. Zo bepaal je dus zélf hoe je website eruit ziet. Alle layouts die met Divi worden gemaakt zijn responsive; de website zal zich aanpassen aan het apparaat waar het op weergegeven wordt.

 

Maatwerk

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Van een eenvoudig ‘digitaal visitekaartje’ tot een complete webshop. Nieuwsbrieven, SEO, tabellen, social media en noem maar op. Voor bijna elke denkbare functionaliteit is er wel een gratis of betaalde plugin te vinden.

Vanaf 650 euro maak ik of bouwen we samen jouw eigen website, en leg ik je uit hoe je die zelf kan onderhouden. Besteed je het onderhoud van je site liever uit? Ook dat kan.

Veilig en vindbaar

Alle websites, hoe eenvoudig ook, lever ik af met een aantal standaard plugins op het gebied van veiligheid en vindbaarheid.

Vraag direct een offerte aan!

 

Maatwerk

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Van een eenvoudig ‘digitaal visitekaartje’ tot een complete webshop. Nieuwsbrieven, SEO, tabellen, social media en noem maar op. Alle websites, hoe eenvoudig ook, lever ik af met een aantal standaard plugins op het gebied van veiligheid en vindbaarheid.

 

“Werken met Divi is een feestje. De Divi Page Builder maakt het mogelijk om mooie en onderscheidende responsive pagina’s te maken in alle mogelijke stijlen.”