Selecteer een pagina

Websites

een greep uit het assortiment

galerie

kunstsieraden

Meer info ...

Met een minimalistische uitstraling wil galeriehoudster Doreen de nadruk leggen op de kunstenaars die zij vertegenwoordigt. Een sprekende huisstijl met een sterke accentkleur vormen de basis voor haar website. De kunstenaars staan centraal met ieder een eigen cv.

 

www.galeriedoor.nl 

galeriedoor
Homepage gc-debrug.nl

Zorg

huisartsenpraktijk

Meer info ..

In Gezondheidscentrum De Brug zijn twee huisartsenpraktijken en een apotheek gehuisvest. De huisartsen willen een toekomstbestendige website, waarop beide praktijken zowel gezamenlijke als eigen informatie kunnen communiceren.

www.hapdukenbrug.nl

coaching

de natuur in

Meer info ...

Wandelen in de natuur geeft ontspanning en rust. De sfeer van rust geef ik door in deze website, met eigen foto’s van de klant.

 www.speltnatuurcoaching.nl

Spelt Natuurcoaching
Homepage gc-debrug.nl

WELZIJN

fysiotherapie

Meer info ..

Fysio Evident heeft haar praktijk in Nijmegen. De website is volleidg naar wens van de klant gemaakt.

www.fysio-evident.nl

webshop

voor het goede doel

Meer info ...

Om aan de start te mogen verschijnen van sponsorfietstocht Africa Classic moeten de deelnemers van ‘Team Nimma’ per persoon minimaal €5.000 sponsorgeld ophalen. Tijdens de corona lockdown ontstond het idee om mondkapjes voor het goede doel te gaan verkopen.

www.mondkapjesvooramref.nl

Join2Care homepage

medisch

voorlichting

Meer info ...

Join2Care is een toegepaste website met en behandelalgoritme. Dit is een stroomdiagram dat de huisarts begeleidt naar een behandeladvies en dit met achtergrond en onderwijs ondersteunt.

 www.join2care.nl