Selecteer een pagina

Websites

met WordPress & Divi

galerie

kunstsieraden

Meer info ...

Met een minimalistische uitstraling wil galeriehoudster Doreen de nadruk leggen op de kunstenaars die zij vertegenwoordigt. Een sprekende huisstijl met een sterke accentkleur vormen de basis voor haar website. De kunstenaars staan centraal met ieder een eigen cv.

 

www.galeriedoor.nl 

galeriedoor
Homepage gc-debrug.nl

Zorg

huisartsenpraktijk

Meer info ..

In Gezondheidscentrum De Brug zijn twee huisartsenpraktijken en een apotheek gehuisvest. De huisartsen willen een toekomstbestendige website, waarop beide praktijken zowel gezamenlijke als eigen informatie kunnen communiceren.

www.hapdukenbrug.nl

webshop

voor het goede doel

Meer info ...

Om aan de start te mogen verschijnen van sponsorfietstocht Africa Classic moeten de deelnemers van ‘Team Nimma’ per persoon minimaal €5.000 sponsorgeld ophalen. Tijdens de corona lockdown ontstond het idee om mondkapjes voor het goede doel te gaan verkopen.

www.mondkapjesvooramref.nl

Join2Care homepage

Zorg

voorlichting

Meer info ...

Join2Care is een toegepaste website met en behandelalgoritme. Dit is een stroomdiagram dat de huisarts begeleidt naar een behandeladvies en dit met achtergrond en onderwijs ondersteunt.

 www.join2care.nl

 

portfolio

beeldende kunst

Meer info ...

Als beeldend kunstenaars wil je je werk ook online zichtbaar maken. Een portfolio en een blog bleken de beste combinatie. Tentoonstellingen en overige berichten worden weergegeven op de homepage. Bezoekers van de website kunnen door het portfolio heen bladeren en afbeeldingen uitvergroten.

 

www.rienpotters.nl

 

webshop

blijf in beweging

Meer info ...

Een sportieve fysiotherapeute wil mensen motiveren om meer te bewegen, en om dit na een enthousiaste start ook vol te houden! Met een online motivatiecursus worden mensen begeleidt naar een permanente sportieve levensstijl. Dit alles met behulp van een website waar betalende leden kunnen inloggen om zgn. dripped content te bekijken.

Het verhaal achter website