Selecteer een pagina

Vernieuwd portfolio? Laat het zien!

Een nieuwe website voor beeldend kunstenaar Rien Potters

Vernieuwde website

Een verouderde website heeft af en toe een flinke dosis TLC nodig. Niet alleen de content maar ook de techniek achter de website van Rien Potters was aan een onderhoudsbeurt toe.

De website van Rien Potters is dan ook volledig verneiuwd. Het fotomateriaal heeft hij deels zelf aangeleverd. Samen hebben we aanpassingen gemaakt om ze mooi weer te geven op zijn website.

l

Blog

Om aan te geven waar zijn werk te zien is, kan een blog erg handig zijn. De meest recente berichten komen automatisch in een blogrol voorbij op de homepage. Zo hou je iedereen die je website bezoekt meteen op de hoogte!

Alle berichten zijn terug te lezen in een archief. Superhandig!

Wil jij ook een eigen blog? Er zijn heel veel mogelijkheden en het is best eenvoudig om zelf je berichten te maken.

T

Portfolio

Als je je eigen werk maakt, wil je dit natuurlijk ook graag online laten zien. Een portfolio is hiervoor de perfecte oplossing. Het is eigenlijk een online catalogus, die je eventueel zelf kunt updaten.

Een indeling in categorieen maakt het mogelijk om je werk overzichtelijk te presenteren. Voor Rien Potters heb ik een handige indeling gemaakt op basis van de verschillende technieken die hij gebruikt in zijn werk.

Social media

Als je een eigen site hebt, is het gemakkelijk om je content te delen op social media. Voor Rien Potters heb ik een Instagram account aangemaakt. Dit is bij uitstek geschikt voor beeldmateriaal.

Vanaf zijn website kan hij makkelijk afebeeldingen delen op zijn Instagram profiel. Ook als je niet zoveel tijd of zin hebt om actief te zijn op dit gebied. Het is zo gepiept, en dat is wel zo gemakkelijk.

Karin Potters
Frans Halsstraat 15
6521NA Nijmegen

061640113 / info@karinpotters.nl