Selecteer een pagina

Coaching

Minke is een expert op het gebied van beweging. Ze is een sportieve fysiotherapeute die mensen wil motiveren om vooral vol te houden! Met haar video’s zorgt ze ervoor dat haar abonnees gemotiveerd blijven om hun nieuwe sportieve levensstijl om te zetten in een permamente verandering.

Na goed overleg hebben we gekozen voor een lidmaatschap website in combinatie met een webwinkel. Een prima en zeer betaalbare keuze, bleek al snel. Binnen enkele weken was Minke’s website up and running!

Webwinkel

Minke verkoopt haar lidmaatschappen en losse consults in een webwinkel. Het fijne hieraan is dat de betalingen op verschillende manieren kunnen plaatsvinden. Zowel via een bankoverschrijving als met credit card of Paypal. Ook iDeal is vaak een gewenste betalingsmethode. Gelukkig is dit allemaal binnen handbereik.

WIl jij een eigen webwinkel beginnen? Neem dan eens contact met me op. Aan de hand van jouw producten en jouw eigen stijl kan ik jouw site volledig naar jouw wensen inrichten.

Lidmaatschap websites

Deelnemers die Minke’s gratis cursus hebben afgerond, kunnen kiezen voor meer begeleiding in de vorm van een lidmaatschap. Eigenlijk is haar website een volledig functionerende webwinkel, waar betalende leden toegang hebben tot een afgesloten deel van de website.

Er zijn heel veel verschillende vormen van lidmaatschap mogelijk: betaald of onbetaald, het aanbieden van modules met zogenaamde ‘dripped content’ of in verschillende niveaus zoals bijvoorbeeld ‘goud’ of ‘zilver’.

.

w

Samenwerking

‘Tijdens onze samenwerking heb ik Karin als super creatief ervaren.

Ze denkt bij het ontwikkelen van de website zowel op technisch gebied (integratie webshop en besloten community) als design heel goed mee. Geen lastige vraag gaat ze uit de weg, ze weet of zoekt overal een oplossing voor. Daarnaast is samenwerken met Karin ook heel gezellig. ’

(Minke Melsens op LinkedIn)