Selecteer een pagina

Portfolio

 

Galerie Door

Met een minimalistische uitstraling wil galeriehoudster Doreen de nadruk leggen op de kunstenaars die zij vertegenwoordigt. Een duidelijk huisstijl met een sterke accentkleur vormen de basis voor haar website. De kunstenaars staan centraal met ieder een eigen cv.

De Brug

In Gezondheidscentrum De Brug zijn twee huisartsenpraktijken en een apotheek gehuisvest. De huisartsen willen een toekomstbestendige website, waarop beide praktijken zowel gezamenlijke als eigen informatie kunnen communiceren.

Join2Care

Join2Care.nl is een toegepaste website met en behandelalgoritme. Dit is een stroomdiagram dat de huisarts begeleidt naar een behandeladvies en dit met achtergrond en onderwijs ondersteunt.

Rien Potters

Beeldend kunstenaar Rien Potters wil zijn werk ook online zichtbaar maken. Een portfolio en een blog bleken de beste combinatie. Tentoonstellingen en overige berichten worden weergegeven op de homepage. Bezoekers van de website kunnen door het portfolio heen bladeren en afbeeldingen uitvergroten.

Minke Melskens

Een sportieve fysiotherapeute wil mensen motiveren om meer te bewegen, en om dit na een enthousiaste start ook vol te houden! Met een online motivatiecursus worden mensen begeleidt naar een permanente sportieve levensstijl. Dit alles met behulp van een website waar betalende leden kunnen inloggen om zgn. dripped content te bekijken.